Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Wc ontstoppen in Mechelen

Blijft er telkens water staan in uw wc na het doortrekken? Dan is de kans groot dat er ergens een ophoping in uw afvoer zit. Door deze verstopping stroomt het water niet of nauwelijks meer weg. Naast het water kunnen ook urine, ontlasting en papier in de toiletpot blijven drijven. Dit is geen prettig gezicht en daarnaast kan het hierdoor ook behoorlijk gaan stinken in uw toiletruimte. Indien u te maken heeft met een verstopte wc, raden wij u dan ook aan deze zo snel mogelijk te ontstoppen. Krijgt u dit zelf niet voor elkaar? Doe dan een beroep op onze loodgieter voor het wc ontstoppen in Mechelen.

Zowel kleine als grote verstoppingen

wc ontstoppen Sommige inwoners van Mechelen gebruiken veel papier bij een bezoek aan het toilet. Zodra dit papier doorgetrokken wordt, kan het samengeperst worden tot een bal. Deze bal kan ergens in uw afvoer blijven steken. Een verstopping is in dat geval geboren. Indien u niet direct in actie komt, wordt het probleem alleen maar erger. Doe daarom direct een beroep op onze loodgieter wanneer u het idee heeft dat uw wc verstopt zit. Naast hardnekkige verstoppingen kunnen wij namelijk ook gewoon kleine verstoppingen verhelpen. Wij verwijderen altijd de gehele verstopping uit de afvoer van uw wc. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren weer zonder problemen gebruikmaken van uw toilet.

Wat spoelt u allemaal door uw wc?

De afvoer van een wc is vaak wat breder dan die van een gootsteen of douche. Hierdoor wordt deze afvoer geregeld gebruikt om van alles en nog wat doorheen te spoelen. Zo horen wij vaak verhalen dat mensen overtollig vet door de afvoer van hun toilet spoelen. Dit raden wij jou echter ten zeerste af. Waarom? Omdat vet kan stollen zodra het in aanraking komt met water. Hierdoor kan vet aan de binnenkant van de afvoer van uw toilet blijven plakken. Spoel ook geen andere troep door uw toilet, maar gooi dit gewoon in de prullenbak. Op deze manier wordt de kans op een verstopte wc al een heel stuk kleiner!

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button