Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Riool ontstoppen in Mechelen

Stroomt het water al langere tijd niet goed weg via uw afvoer in Mechelen? Dan bestaat de kans dat de verstopping inmiddels in uw riool zit. Indien u lange tijd niets doet, wordt het probleem namelijk alleen maar groter. Hierdoor kan op den duur ook de riolering geblokkeerd worden. Gevolg hiervan is dat het water nergens meer goed wegstroomt. Dit kunt u alleen verhelpen door uw riool te ontstoppen in Mechelen. Verwacht niet dat u dit wel even met een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel voor elkaar krijgt. Dit is namelijk niet het geval. Wilt u uw riool ontstoppen in Mechelen? Dan zit er niets anders op dan een beroep te doen op onze loodgieter.

Hoe ontstoppen wij een riolering?

riool ontstoppen Onze loodgieter in Mechelen krijgt geregeld te maken met een verstopping. Wij worden niet alleen ingezet voor een verstopte afvoer, maar ook voor een verstopt riool. Door de jaren heen hebben wij al heel wat rioleringen in Mechelen en omgeving ontstopt. U kunt er bij ons dus ook van op aan dat de verstopping in uw riolering verholpen wordt. Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Ten eerste doordat wij enkel werken met geschoolde loodgieters. Zij beschikken over de benodigde kennis om uw riool te ontstoppen. Ten tweede hebben wij verschillende hulpmiddelen. Hierdoor kost het ons niet veel moeite om uw riolering te ontstoppen. Zo kunnen wij uw riool in Mechelen bijvoorbeeld onder hoge druk doorspuiten. Niet alleen de verstopping verdwijnt zodoende uit uw riool, maar ook aanslag en andere rommel wordt weggespoeld.

Voorkom dat uw riool verstopt raakt

Een riolering is een stuk breder dan een afvoer. Hierdoor raakt het riool minder snel verstopt. Dit betekent echter niet dat het niet mogelijk is dat uw riolering verstopt raakt. Heeft u al een aantal keer te maken gehad met een verstopt riool? Dan moet u mogelijk eens bij uzelf te rade gaan. Mogelijk gebruikt u de afvoer van uw sanitaire voorzieningen voor andere dingen dan waarvoor deze bedoeld zijn. Spoel bijvoorbeeld nooit vet door welke afvoer dan ook. Dit kan namelijk gaan stollen in uw riool en hier een blokkade veroorzaken. Denk dus goed na voor uw bepaalde zaken door uw afvoer spoelt.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button