Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Over Loodgieterij Mertens

Bent u opzoek naar een professionele en betrouwbare loodgieter in de omgeving van Mechelen? Dan bent u bij Loodgieterij Mertens aan het juiste adres. Loodgieterij Mertens is al vele jaren actief in de omgeving van Mechelen en heeft daarmee ook veel ervaring opgebouwd in het vak. Door deze ervaring kunt u Loodgieterij Mertens voor alle loodgietersklussen inschakelen!

Soorten klussen

Loodgieterij Mertens is in te schakelen voor verschillende soorten klussen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en onze ervaren loodgieters kunnen u bij elke klus vakkundig advies bieden. Wij zijn in te schakelen voor het ontstoppen van uw riool of een kleinere klus, het ontstoppen van uw afvoer. Daarnaast verhelpen wij ook uw lekkages en installeren wij graag uw cv-ketel. Daar houdt het niet op! Wij voorzien uw cv-ketel ook graag van onderhoud en reparatie! Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen en herstellen van uw sanitair. Kortom, Loodgieterij Mertens is de loodgieter die u nodig heeft voor uw loodgieters klussen in Mechelen.

Klantenservice

Wij zorgen ervoor dat u na een bezoek van onze loodgieter met een voldaan gevoel achter blijft. Onze loodgieters gaan namelijk pas bij u weg als u tevreden bent over de oplossing! Klant is koning en daarom staat de service bij ons hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons van concurrenten door u van snelle en professionele service te voorzien en kwaliteit te leveren.

Heeft u dus een loodgieter nodig die u kunt vertrouwen? Een loodgieter die u zo snel mogelijk van uw problemen komt verhelpen? Aarzel dan niet en schakel meteen Loodgieterij Mertens in zodat u snel van uw problemen af bent! Wij zijn helaas niet bereikbaar in de weekenden en in de avonduren maar wij staan wel 5 dagen in de week voor u klaar! Neem zo snel mogelijk contact met ons op!

Waar zijn wij actief?

Loodgieterij Mertens is in de omgeving van Antwerpen actief in de volgende plaatsen: BeverenBoomBorgerhoutBornemBrasschaatDeurneEdegemEkerenKapellenKontichLintMerksemMortselNielSchildeSchotenWillebroekWilrijkWommelgem en Zwijndrecht.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button