Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een verstopping in Mechelen?

Heeft u last van een sterke, blijvende rioollucht in uw woning? Lukt het niet meer goed om het water weg te laten lopen in uw gootsteen of toilet? Wellicht heeft u dan te maken met een verstopping in uw afvoer! Reden genoeg om de hulp in te schakelen van een erkende loodgieter, die u kan helpen bij het oplossen van een verstopping in uw afvoer. Op deze manier gaat u de vieze stank tegen en kunt u weer met een gerust hart gebruikmaken van uw keuken, toilet of douche!

Nog beter is het om een verstopping te voorkomen, door enerzijds zoveel mogelijk afval uit uw afvoer te weren en deze anderzijds eens per half jaar te laten doorspuiten door een erkende loodgieter. Bel bijvoorbeeld de ontstoppingsdienst in Mechelen, waarmee wij u helpen met het oplossen en voorkomen van verstoppingen.

ontstoppingsdienst mechelen Service van ontstoppingsdienst in Mechelen

De service van onze ontstoppingsdienst in Mechelen biedt meer dan enkel het verhelpen of voorkomen van een verstopping. Waar veel loodgietersbedrijven enkel tijdens de vaste kantooruren bereikbaar zijn, bieden wij u ook buiten deze uren om hulp aan. Zo komen we ook op de late avond graag bij u langs om hulp te bieden bij het oplossen van een verstopping. Ideaal, want zo hoeft u niet de hele avond in de stank te zitten!

Zelf een verstopping in huis oplossen

In sommige gevallen is het mogelijk om een afvoerverstopping zelf op te lossen. Dit doet u door bijvoorbeeld gebruik te maken van soda. Soda heeft een sterk ontvettende werking, waarmee dit een zeer geschikt middel is voor het oplossen van verstoppingen. Een verstopping is doorgaans immers het gevolg van restafval wat aan de wanden van de afvoer vastgekoekt zit. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld vette haren, zeepresten of etensresten. Niet alleen soda is geschikt voor het ontstoppen van een afvoer. Ook kunt u gebruik maken van een lange trekveer. De flexibiliteit van dit type veer maakt het eenvoudig om het restafval in de afvoer naar de centrale riolering weg te duwen.

Hulp van professionele ontstoppers in Mechelen

Mocht het niet lukken om een afvoerherstelling uit te voeren met soda of een trekveer, dan staan onze ontstoppers in Mechelen voor u klaar. Onze ontstoppingsdienst gaat volgens een vast stappenplan te werk. Zo zullen we altijd eerst een -inspectie in de afvoer uitvoeren. Aan de hand van deze inspectie kan de bron van de verstopping worden behaald. Op basis hiervan kunnen we vervolgens voor een van onze ontstoppingsmiddelen kiezen.

Vaak zal een afvoerverstopping worden verholpen, door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten. Het doorspuiten van de afvoer maakt dat het restafval in de afvoer letterlijk naar de centrale riolering onder uw woning wordt afgevoerd. Nadien zullen we altijd een laatste inspectie uitvoeren. Zo kunnen we u garanderen dat er geen restafval in de afvoer is achtergebleven.

Heeft u ook last van een verstopping? Blijf niet in de stank zitten en bel vandaag nog onze ontstoppingsdienst in Mechelen en omgeving.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button