Loodgieter Zemst – De vakman in uw woonplaats!

Lekkage of verstopping? Schakel een geroutineerde loodgieter in! –

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Panne? Contacteer ons direct: 015 – 48 01 99

Loodgieter in Zemst: wij helpen u bij loodgietersklussen!

Onze loodgieter in Zemst heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in en rondom uw woning. Of het nou gaat om het aansluiten van sanitair binnen uw woning, of om het aansluiten van een nieuwe buitenkraan: onze loodgieter in Zemst helpt u graag verder! Samen kijken we welke mogelijkheden u heeft en hoe we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld ook aan verbouwingen binnen een badkamer, waarbij u de sanitaire voorzieningen wellicht op een nieuwe plaats wilt zetten. De loodgieter in Zemst kijkt graag wat er in uw situatie mogelijk is.

 

Onderhoud aan loodgieterselementen in huis

Naast het installeren van nieuwe loodgieterselementen, zoals een cv-ketel, sanitaire voorzieningen, het leggen van leidingen, enzovoorts, helpt onze betrouwbare loodgieter in Zemst u tevens graag bij het uitvoeren van onderhoud aan loodgieterselementen. Het is sterk aan te raden om uw cv-ketel, leidingen en afvoer zeker eens per twee jaar na te laten kijken door onze behulpzame loodgieter in Zemst. Zo voorkomt u vervelende complicaties in een later stadium! Bij deze complicaties kunt u denken aan lekkages, verstoppingen of storingen.

Mocht het onderhoud al te laat zijn, dan belt u onze loodgieter uit Zemst voor het oplossen van de problemen in huis. Wij helpen u bij het opsporen en verhelpen van de bron van een lekkage, spuiten de afvoer voor u door om verstoppingen op te lossen en controleren uw cv-ketel op slijtage. Zo kunt u er weer enige tijd tegenaan, zonder dergelijke complicaties! Waarmee kunnen we u van dienst zijn in of rondom uw woning?

Dienstverlening

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV ketel

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten

loodgieter zemst
Call Now Button