Wij verhelpen uw lekkage met spoed

Storingen in uw CV- of combiketel kunnen erg vervelend zijn, net als bijvoorbeeld een verstopping in uw afvoer. Ook lekkages worden gezien als een van de grootste ergernissen voor veel huishoudens, omdat de bron van een lekkage vaak maar moeizaam te traceren is en een lekkage daarbij voor een blijvende waterschade kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan rottende plekken in het houtwerk van uw dak, beginnende schimmel op uw muren of vlekken op uw vloeren door lekkages rond de afvoer van uw gootsteen of toilet. Reden genoeg om een lekkage snel te verhelpen, waarbij onze loodgieters klaarstaan om u te helpen bij het lekkages verhelpen in Mechelen en omgeving. Des te sneller een lekkage verholpen is, des te minder schade er logischerwijs ook ontstaat en des te groter de kans is dat u geleden schade kunt herstellen.

Vormen van lekkageherstel in Mechelen

Lekkages verhelpen MechelenLekkages kunnen op zeer uiteenlopende plekken in uw woning ontstaan, denk bijvoorbeeld aan de ruimte tussen uw dak en dakbedekking, rond de leidingen van een wasmachine of vaatwasser of bij de afvoer van sanitaire voorzieningen. Ieder plek vergt z’n eigen herstel, omdat het in sommige gevallen voldoende is om een rubberen ringetje over de plek van de lekkage te doen, terwijl in andere gevallen volledige onderdelen moeten worden vervangen. Door onze ervaring in het verhelpen van lekkages in Mechelen en omgeving kunnen we u met vrijwel iedere vorm van lekkage helpen.

De noodzaak van het verhelpen van lekkages

Er zijn veel mensen die een lekkage niet als een acuut probleem zien. Hierdoor komt het regelmatig voor dat er niet direct ingegrepen wordt bij een lekkage aan het dak of leidingwerk. Het is echter niet verstandig om te wachten. Er kunnen namelijk grote problemen ontstaan wanneer u een lekkage niet direct laat verhelpen. Zie het snel dichten van een lek dus altijd als noodzaak. U voorkomt namelijk veel schade wanneer u direct in actie komt. Zo kan het water in uw woning allerlei problemen veroorzaken. Betreft het een daklekkage? Dan kan de complete constructie zelf aangetast worden als gevolg van het water. De noodzaak is dus wel degelijk hoog!

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99