Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Lekkages opsporen: hulp van een specialist!

Lekkages opsporen in huis is voor veel woningbezitters een behoorlijk ingewikkelde klus. Het waterspoor van de waterschade naar de bron van een lekkage is niet altijd even goed zichtbaar, waardoor de bron lastig te vinden is. Toch is het erg belangrijk om de bron van een lekkage zo snel mogelijk te vinden. Een lekkage kan een blijvende waterschade veroorzaken, waarbij het tot enkele maanden kan duren om de volledige schade te herstellen. U moet er toch niet aan denken dat u lelijke schimmelplekken op uw muren, vloeren of plafond krijgt?

Ook de rottende plekken die in het houtwerk onder uw dakbedekking kunnen ontstaan vormen voor veel woningbezitters een grote ergernis. Kortom, wilt u lekkages opsporen in uw woning? Schakel dan de hulp van onze vakmensen in!

Lekkages verhelpen Mechelen

Handige hulpmiddelen voor het opsporen van lekkages

Doordat lekkages opsporen met het blote oog vaak erg lastig is, maken wij gebruik van handige hulpmiddelen. Voorbeelden van deze hulpmiddelen zijn een lekdetectie met een thermografische infraroodcamera, of een ultrasone detectie. Het hangt van de situatie af, welk type lekdetectie het meest geschikt is. Het voornaamste voordeel aan het gebruik van deze hulpmiddelen om lekkages op te sporen is het feit dat er geen hak- of breekwerk noodzakelijk is. Zo komt u niet in het puin te zitten als u lekkages op wilt laten sporen.

Wij kunnen lekkages opsporen in uw gehele woning. Denk aan lekkages onder uw dakbedekking, lekkages rond leidingen in de kruipruimte van uw woning, of lekkages aan de afvoer van uw gootsteen.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button