Schakel ons in voor een lekdetectie

Heeft u in het verleden al eens te maken gehad met waterschade in huis, als gevolg van een lekkage? Waterschade komt vaak voor in de vorm van schimmelplekken op muren, vloeren of plafonds, of in de vorm van rottende plekken in het houtwerk onder uw dak. Zeker de schimmelplekken zien er niet alleen onhygiënisch uit, ook kost het vaak enkele maanden om dergelijke schimmelplekken te verhelpen. Met het laten uitvoeren van een lekdetectie maakt u de kans op waterschade een stuk kleiner! Wij speuren uw woning af op lekkages en proberen deze waar mogelijk direct voor u op te lossen. Zo heeft de lekkage geen schijn van kans. Heeft u de oorzaak van de lekkage al gevonden? Onze loodgieters komen meteen langs op de lekkage te verhelpen.

Wij sporen de lekkage op zonder schade

Een lekdetectie kunnen wij uitvoeren zonder schade aan uw woning aan te richten. Geregeld gaat een lekdetectie gepaard met het nodige hak- en breekwerk in huis, maar dat is door onze hulpmiddelen niet langer nodig. Zo voorkomt u dat u na een lekdetectie tijden in het puin komt te zitten. Voor het opsporen van de lekkage maken onze specialisten gebruik van een ultrasone detectie, of een detectie met een thermografische infraroodcamera. Het opsporen van lekkages doen wij in samenwerking met het lekdetectiebedrijf LCS Lekdetectie.

Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken in uw woning voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond uw leidingen, een lekkage onder de dakbedekking, of een lekkage bij de afvoer in uw badkamer. Doordat de bron bij dergelijke lekkages vaak enigszins verstopt zit, is het lastig om een lekkage zonder hulpmiddelen op te lossen.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99