Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

FAQ

Loodgieterij Mertens is uw specialist op het gebied van cv-ketel storingen, reparatie en onderhoud in Mechelen. We hebben jarenlange ervaring, zijn snel ter plaatse en bieden altijd een professionele oplossing. Onze loodgieters zijn zeer deskundig op hun vakgebied. Ze zijn bekend met de laatste technieken en beschikken over het nieuwste gereedschap. Hierdoor kunnen onze loodgieters op effectieve en efficiënte wijze de oorzaak van een lekkage achterhalen. En ze kunnen snel al uw problemen verhelpen. U kunt ons altijd bellen voor het maken van een afspraak. En ook in het geval van een spoedklus is onze loodgieter altijd snel ter plaatse.

Loodgieterij Mertens werkt samen met loodgietersbedrijven in Mechelen en omstreken. Maar daar houdt ons werkgebied niet op. We zijn ook in te schakelen voor klussen in Antwerpen, Zemst, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de hele provincie Oost-Vlaanderen. Bij spoedwerkzaamheden zijn onze loodgieters altijd binnen 30 minuten ter plaatse. Woont u in onze werkregio en heeft u een loodgieter nodig, neem dan gerust contact met ons op. Wij laten u direct weten hoe snel we bij u kunnen zijn. Onze loodgieters in Mechelen voor u paraat om u deskundig van dienst te zijn.

Het is belangrijk dat u snel handelt om te voorkomen dat de lekkage nog meer schade aanricht. Neem direct contact met ons op. Wij sturen een ervaren vakman naar u toe om uw lekkage vakkundig op te lossen. Onze loodgieters zijn altijd snel ter plaatse. Terwijl u wacht kunt u alvast het volgende doen:

  1. Check of u water ziet bij de sifon van de afvoer. U kunt dit controleren met een stukje keuken- of toiletpapier.
  2. Controleer of er een lek is door water door de wastafel te laten stromen.
  3. Controleer of de plug goed vastzit.

Als alles goed vastzit en u heeft nog steeds last van lekkage, plaats dan een teiltje onder de afvoer of het lek. Wacht vervolgens op de loodgieter.

Ja en nee. U kunt proberen de verstopping in uw afvoer zelf op te lossen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Vaak worden soda, azijn of een ontstopper gebruikt. U kunt soda of azijn in de afvoer gieten om de verstopping op te heffen. De ontstopper kunt u gebruiken om de verstopping naar boven te halen. Daarnaast kunt u ook speciale vloeibare ontstoppers gebruiken. Bieden deze middelen geen oplossing, neem dan contact op met onze loodgieter in Mechelen. Deze vakman ontstopt uw afvoer in no time, zodat u snel weer verder kunt gaan met andere dingen.

Het is belangrijk om uw cv-ketel regelmatig te laten controleren door een loodgieter. Hiermee verkleint u de kans op problemen of storingen in de toekomst en zorgt u ervoor dat uw ketel efficiënt blijft werken. Daarnaast voorkomt u onnodige kosten voor eventuele spoedreparaties van uw cv-ketel. Ten slotte zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat uw cv-ketel langer mee gaat. Kortom, het antwoord op uw vraag is ja. Het is goed om uw cv-ketel regelmatig te onderhouden. Onze loodgieters in Mechelen staan voor u klaar om zo snel mogelijk een onderhoudsbeurt uit te voeren.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button