Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Problemen met uw CV ketel?

Om uw woning te kunnen verwarmen is een goed functionerende CV- of combiketel in uw woning essentieel. U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude winterdag na een lange dag te hebben gewerkt thuiskomt en zonder een werkende verwarming zit. Niet alleen is dit erg koud, het is ook lastig als u niet kunt genieten van een warme douche of van warm water voor de afwas. Gelukkig is het voorkomen van een storing relatief eenvoudig door eens per half jaar onderhoud te laten uitvoeren aan uw CV ketel. Onze CV ketel monteur in Mechelen komt graag naar u toe om hulp te bieden bij het vervangen van versleten of kapotte onderdelen, zo wordt een storing voorkomen. Door onze ervaring in het loodgieterswerk, kunnen we beginnende slijtage snel herkennen.

CV ketel monteur Mechelen Belang van CV ketel monteur in Mechelen

De essentie van onderhoud aan uw CV- of combiketel wordt geregeld onderschat door mensen, omdat ze het idee hebben dat de CV ketel naar behoren werkt. In feite is dit ook zo, tot u de kap van uw CV ketel afhaalt. Zeker na een paar jaar kunnen onderdelen slijten, wat het begin vormt van een storing in uw CV ketel. Ook stof is een veel voorkomende oorzaak van storingen, doordat dit stof zich ophoopt in en tussen onderdelen.

Reden genoeg om de hulp in te schakelen van een CV ketel monteur in Mechelen of omgeving, die uw CV volledig nakijkt en kapotte onderdelen tijdig voor u vervangt.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button