Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Centrale verwarming in Mechelen laten installeren

Overweegt u om een nieuwe centrale verwarming te installeren in Mechelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt namelijk voor het installeren van een nieuwe cv-ketel bij onze loodgieter terecht. Omdat onze loodgieters de afgelopen jaren een ruime ervaring hebben opgebouwd  in werkzaamheden omtrent de centrale verwarming. Denk hierbij niet alleen aan de installatie van cv-ketels. Bijvoorbeeld ook aan het onderhouden hiervan. Dit maakt dat we u altijd van een oplossing kunnen voorzien als u een probleem heeft met uw cv-ketel! Voor welke werkzaamheden aan uw cv-ketel kunt u onze hulp goed gebruiken?

Tip: vraag voorafgaand aan het bestellen van een nieuwe centrale verwarming altijd om het advies van onze loodgieter! Wij adviseren u graag bij deze keuze.

Centrale verwarming installeren en herstellen

Het installeren van uw centrale verwarming moet goed gebeuren zodat het rendement optimaal is. Nadat de cv-ketel in uw woning  is geplaatst kunnen we u helpen door de centrale verwarming regelmatig te onderhouden. Bij het onderhoud van de cv-ketel lopen we de onderdelen na op een beginnende slijtage. Doordat de versleten onderdelen in een vroeg stadium te vervangen is de kans op een storing in de cv-ketel minimaal. Mocht het uitvoeren van onderhoud aan uw cv-ketel al te laat zijn dan kunnen we een herstelling voor u uitvoeren. Dan wordt het kapotte onderdeel in de cv-ketel verwijderd. Evenals dat we stofhopen tussen de onderdelen van de cv-ketel voor u zullen weghalen.

Daarnaast kunt u op de hulp van onze loodgieter in Mechelen rekenen voor het aanleggen van leidingen voor uw centrale verwarming.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99

Call Now Button