Camera inspectie in Mechelen

camera inspectieEen verstopte afvoer zorgt altijd voor frustraties. Dit is zeker het geval wanneer u er niet in slaagt het probleem te verhelpen. Het zou allemaal een stuk makkelijker worden wanneer u kunt zien waar de verstopping zit en wat de oorzaak is. Helaas is dit met het blote oog niet waarneembaar. Onze loodgieter kan het probleem echter wel in beeld brengen. Hoe? Met behulp van camera inspectie in Mechelen. Wilt u de oorzaak en omvang van de verstopping weten? Schroom dan niet en neem direct contact op met onze loodgieter in Mechelen.

Wat doen wij bij camera inspectie?

De kans is groot dat u nog niet eerder een loodgieter uit Mechelen heeft ingeschakeld voor camera inspectie. Hierdoor weet u niet precies hoe deze techniek in zijn werk gaat. Daarom leggen wij het u hier kort uit. In feite doet onze loodgieter niets anders dan het inbrengen van een kleine camera in uw afvoer. Deze duwt hij steeds verder de afvoer in, tot de verstopping bereikt is. De beelden die de camera onderweg maakt, zijn live te volgen op het scherm dat de loodgieter bij zich heeft. Hierdoor kunt u ook zelf zien wat de oorzaak van de verstopping is.

Vervolgstappen na een camera inspectie in Mechelen

Na afloop van een inspectie in Mechelen weet u altijd wat het probleem is en waar het zit. Uiteraard moet u het er nu niet bij laten zitten. De verstopping verdwijnt immers nooit vanzelf uit uw afvoer. Indien u verlost wilt worden van het probleem, moet u uw afvoer ontstoppen. Dit kunt u zelf doen, maar dit is niet altijd even makkelijk. Wilt u dit liever uitbesteden? Dan kan onze loodgieter uit Mechelen u direct van dienst zijn. Nadat wij de verstopping hebben gevonden met een camera inspectie in Mechelen, kunnen wij deze namelijk direct verhelpen. Op deze manier weet u zeker dat de verstopping binnen een mum van tijd uit uw afvoer verdwenen is.

Vakbekwame loodgieters

Professionele service

Deskundig advies

Lekkages snel verholpen

Panne? Contacteer ons: 015 – 48 01 99