Onze loodgieters kunnen het niet vaak genoeg zeggen: maak de kans op verstoppingen en lekkages in uw woning zo klein mogelijk. Toch blijkt dit voor veel woningbezitters lastig te zijn! Een van de problemen waar veel woningbezitters mee te kampen krijgen, is het overstromen van de regenpijpen. Bij het overstromen van een regenpijp kan het vocht gedeeltelijk in uw muren trekken, waardoor schimmelplekken aan de binnenzijde van uw woning ontstaan. Niet alleen geeft dit een onsmakelijk gezicht, ook is het erg lastig om de schimmelplekken te verhelpen. Reden genoeg om een dergelijke situatie te voorkomen!

Schimmelplekken op uw muren tegengaan met bladvangers

Een van de manieren om de kans op schimmelplekken op uw muren te verkleinen, is het gebruik van bladvangers in uw regenpijpen. Bladvangers vangen, zoals de naam van deze producten al doet vermoeden, bladeren en kleine takjes op. Zo wordt voorkomen dat deze naar de bodem van de afvoer zakken en daardoor het begin van een verstopping vormen. Mocht uw afvoer al verstopt zijn geraakt, dan kunt u de afvoer door laten spuiten door een van onze loodgieters.

Het doorspuiten van uw afvoer gebeurt onder een hoge druk, zodat het restafval in uw afvoer eenvoudig kan worden weggespoeld. Onze loodgieters raden woningbezitters aan om dit in ieder geval eens per jaar te doen. Zo weet u zeker dat de kans op een verstopte afvoer minimaal wordt. Dit geldt overigens niet alleen voor de afvoer onder een regenpijp, maar ook voor de afvoer bij uw toilet, douche en gootsteen.

Laat een reactie achter

Call Now Button